Forsiden

Bag om TdT

Folkene bag TdT

Regler

Termer & udtryk

Galleriet

Opskrifter

Gæstebog

Afstemning

NyhedsbrevKontakt TdT

Statistik
TdT´s store modbydlige kogebogVi bringer her nogle af de mest populære opskrifter fra mad forberedt til en TdT. Hvis du mener der mangler nogen, så er du velkommen til at skrive til os (E-mail).

Sno-bøf

Til denne delikate ret skal bruges følgende:

En medium størrelse bøf
En lang pind
Et stort bål

Bøffen vikles, efter bedste evne, på pinden. Herefter holdes den ende af pinden hvor bøffen sidder ind mod bålet. Det kan anbefales at man holder pinden i modsatte ende af hvor bøffen sidder, da det ellers kan blive lidt hedt om fingerne.
Stegetiden afhænger af mange faktorer; hvor stor bøffen er, hvor varmt bålet er, hvilken afstand fra flammerne man holder bøffen, hvor sulten man er, samt hvor meget øl man har indtaget.
Retten nydes naturligvis med en kold øl.

Husk altid at hylde, Nikolaj P. Nielsen, snobøffens opfinder.

Smørre hvidløg

Smørre hvidløg er et ufatteligt smagfuldt supplement til ethvert hatting flute. Det får dem til at smage himmelsk. Det kan også anbefales at indtage store mændger af smørre hvidløg ca. 2 timer inden man skal på en fræk date.

Til smørre hvidløg skal man bruge følgende:

3 store hvidløg
1 pakke smør

Start med at pille hvidløgene. Læg smørret i en skål og pres alle hvidløgene ned i smørret. Rør rundt i blandingen indtil hvidløgene er homogent fordelt. Læg herefter smørrehvidløget i køleskabet og lad det stå et par timer.

Det er meget vigtigt at der bruges smør, da eks. kærgården ikke kan holde sammen på disse mængder hvidløg.

Nydes med et par flute og en kold øl.

Brændt flute

Dette er nok den mest populære, men også nemmeste, ret som bliver lavet til TdT. Man skal bruge følgende:

Flute
En tændt grill

Flutet (eller gerne flere) lægges på grillen. Meget gerne i flammerne. Her skal det ligge i ca. 10-15 minutter, hvorefter en sund sort overflade kan ses på dit flute. Herefter vendes det og proceduren gentages. Hvis, mod forventning, dit flute ikke er sort, så tjek om du har tændt grillen.

Flutet bør ikke spises, men hældes direkte i skraldespanden og en kold øl nydes istedet.
    ©2002-2020 TdT